Webáruházunk cookie-kat használ a jobb felhasználói élmény érdekében, és javasoljuk, hogy elfogadja használatát, hogy teljes mértékben élvezhesse navigációját.

Ágynemű

A megfelelő ágynemű kiválasztásakor figyelembe kell venni, hogy évszaknak megfelelő paplanhuzatot válasszunk ki.Télen és ősszel előnyösebb lehet a flanel, vagy egy 100% pamut vászon választása, melegebb hőérzetet ad és természetesen melegebb is. Nyáron a melegebb napokra jó választás a pamut szatén, krepp paplanhuzat választása. Kitűnő választá...

A megfelelő ágynemű kiválasztásakor figyelembe kell venni, hogy évszaknak megfelelő paplanhuzatot válasszunk ki.Télen és ősszel előnyösebb lehet a flanel, vagy egy 100% pamut vászon választása, melegebb hőérzetet ad és természetesen melegebb is. Nyáron a melegebb napokra jó választás a pamut szatén, krepp paplanhuzat választása. Kitűnő választás nyári meleg napokra a microszálas ágyneműhuzat, hűsítő érzést ad és mindamellett légátersztő.

Bővebben

Ágynemű 236 terméket találtam.

Alkategóriák

 • Ágyneműhuzatok

  Itt mindenki megtalálja a számára megfelelő ágynemű garnitúrát. A palettán szerepelnek felnőtteknek pamut vászon, pamut szatén, flanel, krepp, microszálas ágyneműhuzatok. Egy személyes, két személyes, 2 részes,3 részes, 5 részes és 7 részes ágynemű garnitúra. Kicsiknek gyerekágyneműk több méretben 100% pamutból.

  A megfelelő ágyneműhuzat kiválasztása

  A paplanhuzatoknak sokféle kritériumnak kell eleget tenni, különböző igényeknek kell megfelelni. Nemcsak a minta számít, számít a moshatóság, a rögzítés, mely lehet cipzáros vagy gombos, esetleg patentos. Mostanság egyre jobban elterjedt a bujtatott technologia. A párnát vagy paplant a huzat belsejében vart szövetbe kell bújtatni, utána visszahajtani, nagy előnye, hogy könnyebben és gyorsabban cserélhető az ágynemű, nem kell cipzár vagy gomb. Másik nagyon fontos szempont az anyag összetétele.

  Pamut ágyneműk

  A legközkedveltebb anyag, hiszen a természetből lett merítve, bőrünkkel érintkezve kellemes érzetet nyújt puha, meleg, jó nedvszívó, szellős nincs irritáció. Többféleképpen feldolgozzák. 

  Pamut vászon ágyneműk

  Tulajdonsága kellemes anyagú, nedvszívó ősidők óta használják, a legelterjedtebb a textiliparban. 

  Pamut szatén ágyneműk

  Közkedvelt pamut. Előállítása drága több műveleten keresztül dolgozzák fel. A pamut szatén ágyneműk gyönyörűek, fényes csillogó hatása van, kellemes hűs érzetet nyújt a bőrnek. A hálószoba nélkülözhetetlen dísze egy prémium minőségű szatén pamut garnitúra.

  Pamut perkál ágyneműk

  Bonyolult eljárással készült válogatott fésült pamutból szövik. Igényeseknek igazi prémium minőségű anyag. Előállítása költséges. Egy pamut perkál ágynemű egy remek ajándék.

  Pamut krepp ágyneműk

  Közkedvelt termék a piacon. Anyaga kellemes tapintású hűs érzetet biztosít. Alkalmazása főleg nyáron. Tulajdonsága, hogy nem gyűrődik formatartó, nem kell, illetve nem szabad vasalni.

 • Lepedők

  ágyneműhöz, paplanhoz kell egy jó lepedő is a pihentető alváshoz. Nálunk megtalálható különböző színben, méretben pamut vászon lepedő, pamut jersey lepedő, kizárólag 100% pamutból készülnek ajánlott gyerekeknek, felnőtteknek egyaránt. Közkedvelt termék a gumis lepedő, mert könnyű megágyazni, alvás során a helyén marad.

oldalanként
Mutat 1 - 24 / 236
Mutat 1 - 24 / 236