Webáruházunk cookie-kat használ a jobb felhasználói élmény érdekében, és javasoljuk, hogy elfogadja használatát, hogy teljes mértékben élvezhesse navigációját.

Ágynemű huzatok

Itt mindenki megtalálja a számára megfelelő ágyneműt. A palettán szerepelnek felnőtteknek pamut vászon, pamut szatén, flanel, krepp, microszálas ágyneműhuzatok. Egy személyes, két személyes, 2 részes,3 részes, 5 részes és 7 részes ágynemű garnitúra. Kicsiknek gyerekágyneműk több méretben 100% pamutból.

A megfelelő ágyneműhuzat kiválasztása

A pap...

Itt mindenki megtalálja a számára megfelelő ágyneműt. A palettán szerepelnek felnőtteknek pamut vászon, pamut szatén, flanel, krepp, microszálas ágyneműhuzatok. Egy személyes, két személyes, 2 részes,3 részes, 5 részes és 7 részes ágynemű garnitúra. Kicsiknek gyerekágyneműk több méretben 100% pamutból.

A megfelelő ágyneműhuzat kiválasztása

A paplanhuzatoknak sokféle kritériumnak kell eleget tenni, különböző igényeknek kell megfelelni. Nemcsak a minta számít, számít a moshatóság, a rögzítés, mely lehet cipzáros vagy gombos, esetleg patentos. Mostanság egyre jobban elterjedt a bujtatott technologia. A párnát vagy paplant a huzat belsejében vart szövetbe kell bújtatni, utána visszahajtani, nagy előnye, hogy könnyebben és gyorsabban cserélhető az ágynemű, nem kell cipzár vagy gomb. Másik nagyon fontos szempont az anyag összetétele.

Pamut ágyneműk

A legközkedveltebb anyag, hiszen a természetből lett merítve, bőrünkkel érintkezve kellemes érzetet nyújt puha, meleg, jó nedvszívó, szellős nincs irritáció. Többféleképpen feldolgozzák. 

Pamut vászon ágynemű

Tulajdonsága kellemes anyagú, nedvszívó ősidők óta használják, a legelterjedtebb a textiliparban. 

Pamut szatén ágynemű

Közkedvelt pamut. Előállítása drága több műveleten keresztül dolgozzák fel. A pamut szatén ágyneműk gyönyörűek, fényes csillogó hatása van, kellemes hűs érzetet nyújt a bőrnek. A hálószoba nélkülözhetetlen dísze egy prémium minőségű szatén pamut garnitúra.

Pamut perkál ágynemű

Bonyolult eljárással készült válogatott fésült pamutból szövik. Igényeseknek igazi prémium minőségű anyag. Előállítása költséges. Egy pamut perkál ágynemű egy remek ajándék.

Pamut krepp ágynemű

Közkedvelt termék a piacon. Anyaga kellemes tapintású hűs érzetet biztosít. Alkalmazása főleg nyáron. Tulajdonsága, hogy nem gyűrődik formatartó, nem kell, illetve nem szabad vasalni.

Bővebben

Ágynemű huzatok 110 terméket találtam.

Alkategóriák

 • pamut-vászon ágyneműhuzat

  A jó minőségű pamut ágyneműt már a súlyáról is meg lehet állapítani, ugyanis vastagabb szövésűek, lágyabb kikészítésűek, színtartóak, könnyen kezelhetőek, hosszabb élettartalmúak.Természetes anyagból készülnek különleges eljárással. Bőrbarát, tapintása kellemes lágy. Minden évszakban használható közkedvelt típus, igazi pihentető alváshoz nélkülözhetettlen társ a hálószobában.

 • Pamut szatén ágynemű

  A pamut szatén ágynemű anyaga selymes, puha nyáron a tikkasztó hőségben igazi megváltás hűsítő hatása miatt, de használható minden évszakban.Sokan nem ismerik ezt az anyagot, idegenkednek tőle, összetévesztik a műszálas ágyneműkkel ,pedig anyaga pamut, használata nem okoz csalódást.Aki kipróbálja biztosan kellemes meglepetésben lesz része.Főbb jellemzői természetes anyagból van, jól szellőzik, bőrbarát, elektrosztatikusan nem töltődik fel, allergiamentes, bőrrel érintkezve kellemes hatása van.

 • mikroszálas ágyneműhuzat

  Tulajdonságai hasonlóak a pamutéhoz, de az áruk kedvezőbbek. A microfibra ágynemű szálak közötti hajszálcsövek bőrünk felületéről felszívja a nedvességet majd átengedi elpárologtatja azt. Erre rájöttek a sportszergyártók is így a textilipar elég széles területen alkalmazza ezt az anyagot. Anyaga puha kellemes lágy tapintású, télen meleg, nyáron hideg érzetet ad, a pamut szaténhoz hasonlítható.

 • Krepp ágyneműk

  Krepp ágyneműhuzat-garnitúrák kedvelőinek

  Különleges nyomási eljárással készült pamut szövetből vannak. legfőbb jellemzőjük, hogy formatartók, nem igényelnek vasalást, színtartóak, könnyen kezelhetőek. Dobd fel a hálószobád egy minőségi puha krepp ágyneműhuzattal, válassz stílusodnak megfelelő mintát és élvezd a minőséget.Ajánlott alkalmazása a nyári időszakra.

 • Gyerekágynemű

  Disney gyerek ágyneműk kizárólag 100% minőségi pamut vászon anyagból készülnek megbízható minősített gyártóktól. A puha,kellemes pamut ágyneműhuzat biztosítja a gyermek számára a nyugott alvást, a mesehősök pedig szép álmokat biztosítanak, kiváló ajándék kis lurkók számára.

 • 3d ágyneműhuzatok

  Ágyneműhuzatok 3d effect nyomtatással külömböző mintákkal.

Mutat 1 - 110 / 110
Mutat 1 - 110 / 110