• Akció!
Billerbeck BELIZE tasakrugos matrac
Billerbeck BELIZE tasakrugos matrac
  • Billerbeck BELIZE tasakrugos matrac

Billerbeck BELIZE tasakrugós matrac

BILL-BEL-80
  • magasság: 22 cm
  • Elsősorban háton- és hason fekvőknek ajánlott
  • Az 5 zónás rugózat rugósűrűsége ~270 db/ m2.
  • Mag: Élkeretes, tasakrugó, anatómiai zónázással, 5-zónás
  • huzat: Kiváló minőségű és nagy kopásállóságú vegyes összetételű kelme, a matrachuzat színével harmonizáló szegőszalaggal.
  • súlyhatár: 130 kg
  • keménységi fokozat: A matrac egyik oldala FESZES, míg a másik TESTHEZÁLLÓ, vagyis közepesen kemény fekvéskomfortot kínál.
  • 80*200 cm / 90*200 cm / 100*200 cm / 140*200 cm / 160*200 cm / 180*200 cm
Ingyenes szállítás!
Ajándék Mediclean matracvédővel!

189 200 Ft
-
Matrac méretek
Mennyiség
Szállítás 3-7 nap

A „Best Seller” Bahama nyomán létrehoztuk a 270 rugó / m2 rugósűrűségű 5 zónás tasakrugós matracunkat és a Bahama sikerének is tiszteletet adva BELIZE névre kereszteltük.
A saját fejlesztésű   technológiával teljesen kiszorítottuk a poliuretán habot ennek a matracnak a gyártásából, miközben meghagyjuk az összes kedvelt és ismert tulajdonságot. A matracmagot nem habbölcsőbe építjük, hanem egy segédrugókkal és sarokvédelemmel kiegészített iker élkeret rendszer zárja körbe. Ezzel a fekvőfelület széltől szélig rugózott, a teljes szélességében azonos rugalmassági karaktert mutat.
A hagyományos élkeretes matracokkal szemben, – ahol a középső részen a szélesség általában keskenyebbre befűződik, – a két BELIZE matrac éle egymás mellett szépen párhuzamos. A matrac egyik oldala FESZES, míg a másik TESTHEZÁLLÓ, vagyis közepesen kemény fekvéskomfortot kínál.  Két egymástól eltérő rugalmasságú párnázó réteggel építjük a két oldalt, ez biztosítja a különböző fekvés-komfortot.
A matrac a tasakrugóknak és a kialakított komfort zónáknak köszönhetően az anatómiai formának kiválóan megfelelő alátámasztást biztosít. Erős rugózat, tartósság, nagy terhelhetőség jellemzi.
A Belize matracokkal megoldható, hogy egy dupla ágyban az egyik oldalon a keményebb, a másikon kicsit puhább fekvési komfortot kínálhassunk. 
Huzata elegáns, megemelt vastagságú szálbundával steppelt, viszkóz tartalmú szövött kelme, színben harmonizáló szegőszalaggal.
A huzat nem leszerelhető. Az ú.n. élvarrós lezárásnak köszönhetően kitűnő a matrac „szél-definíciója”, tehát nem nyílik árok két egymás mellé helyezett matrac között.
A Belize élkeretes matrac bármilyen fekvési helyzethez megfelelő, de elsősorban hason-, vagy háton alvók számára ajánljuk.
Az 5 zónás rugózat rugósűrűsége ~270 db/ m2.

A kép illusztráció, termékeink folyamatos fejlesztései miatt minimális eltérés előfordulhat.


BILL-BEL-80

Adatlap

Méretek
80x200
Komfort fokozat
Kemény, Félkemény
Teherbírás
130 kg