• Akció!
Billerbeck PADOVA nagy rugosurusegu tasakrugos matrac
Billerbeck PADOVA nagy rugosurusegu tasakrugos matrac
  • Billerbeck PADOVA nagy rugosurusegu tasakrugos matrac

Billerbeck PADOVA nagy rugósűrűségű tasakrugós matrac

BILL-PAD-80
  • magasság: 22 cm
  • A Padova matracunk minden fekvési helyzethez megfelelő, de oldalt fekvésben alvók számára nehéz jobbat találni.
  • Mag: Nagy rugósűrűségű tasakrugó, 9 zónás. Felső panel nagy rugalmasságú Öko Softnesst filc, amely közvetíti a zónázott rugósor hatásait. Acél élkeretes matrac
  • huzat: Kiváló minőségű és nagy kopásállóságú vegyes összetételű kelme, a matrachuzat színével harmonizáló szegőszalaggal.
  • súlyhatár: 130 kg
  • keménységi fokozat: FESZES oldal:5/6, TESTHEZÁLLÓ:3/6
  • 80*200 cm / 90*200 cm / 100*200 cm / 140*200 cm / 160*200 cm / 180*200 cm
Ingyenes szállítás!
Ajándék Medisan matracvédővel!

189 200 Ft
-
Matrac méretek
Mennyiség
szállítás 7-15 nap

 Billerbeck kollekcióhoz tartozó PADOVA matracunk egyedülállóan nagy rugósűrűségű,
9 zónára osztott tasakrugós magra épül. Padova matracunkból mellőztük a poliuretánt a gyártása során.
Tehát –  termékcsaládunk új tagját mutatjuk be Önnek.
Rugózatuk legendás lágy kényelmet, kivételesen jó pont-rugalmasságot és a gerincoszlopot kényeztetően tökéletes alátámasztást adó 500 rugó / m2-es saját tanulmányok alapján 9 zónára osztott zónázott edzett acélhuzallal készült tasakrugó mag. Vállsüllyedést enged, derék alatt feszes és csípő alatt teherbíró.
A fekvőréteg alatti komfort panel nagy rugalmasságú öko softnesst filc, amely közvetíti a zónázott rugósor rugalmasságát.
A saját fejlesztésű technológiával teljesen kiszorítottuk a poliuretán habot ennek a matracnak a gyártásából, miközben meghagyjuk az összes kedvelt és ismert tulajdonságot. A matracmagot nem habbölcsőbe építjük, hanem egy segédrugókkal és sarokvédelemmel kiegészített iker élkeret rendszer zárja körbe. Ezzel a fekvőfelület széltől szélig rugózott, a teljes szélességében azonos rugalmassági karaktert mutat.
A hagyományos élkeretes matracokkal szemben, ahol a középső részen a szélesség általában keskenyebbre befűződik, két PADOVA matrac éle egymás mellett szépen párhuzamos.
A matrac két oldala eltérő keménységű. Az egyik oldala FESZES párnázó réteg, vagyis kemény, míg másik oldala TESTHEZÁLLÓ, vagyis közepesen kemény felületet kínál.
Huzata elegáns, megemelt vastagságú steppelt, viszkóz-pamut tartalmú szövött kelme, harmonizáló szegőszalaggal. A huzat nem leszerelhető. Az ú.n. élvarrós lezárásnak köszönhetően kitűnő a matrac „szél-definíciója”, tehát nem nyílik árok két egymás mellé helyezett matrac között.

A kép illusztráció, termékeink folyamatos fejlesztései miatt minimális eltérés előfordulhat.


BILL-PAD-80

Adatlap

Méretek
80x200
Komfort fokozat
Kemény, Félkemény
Teherbírás
130 kg